Home > Altea > ALTEA KAART
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

ALTEA KAART

Altea urbanisatie kaart en Altea stadsplan

Altea Urbanisatie Kaart  Altea Wijkkaart. Altea heeft een eigen afrit van de snelweg A7 die je rechtstreeks naar de stad Altea of, via de Mascarattunnel, naar Calpe brengt. Volg de weg langs de kust, richting Calpe, en neem de linkerbocht naar het Altea Hills project, of ga rechts naar het Galera del Mar project, de Luis Campomanes sporthaven en Pueblo Mascarat. De kaart van Altea toont het Altea Hills project, dat gelegen is aan de zeezijde van de Sierra Bernia met z’n prachtig uitzicht over de baai van Altea. Klik op de link voor een kaart van Altea kaart op ware grote of bekijk de uitstekende vergrootbare kaarten van Altea op de nieuwe website van Planos Casvali .

De Urlisa projecten (I, II en III) en Galera de las Palmeras zijn gelegen op aangrenzende heuveltoppen. De Principal de la Sierra ontsluitingsweg voert vanaf de N332 tegenover de ingang van de Galera de las Palmeras. Je kunt ze ook vanuit Altea la Vieja bereiken door de Altea la Vieja te nemen, vlak voor de tolhuisjes op de A7. Deze voert ook tot de populaire Don Cayo Golfbaan die je kunt zien op de kaart .

De Alfaz del Pi kant van Altea is een, voor het grootste deel, rustiek gebied verbonden door kleine landelijke wegen, hoewel het grote Bello Horizonte project gelegen is aan de hoofdweg die van Altea naar La Nucia gaat (eigenlijk in La Nucia maar dichterbij Altea).

Kaart van het centrum van Altea. De kaart van Altea toont de N332 die door Altea gaat en die Calle Conde de Altea en Calle de la Mar heet, hoewel er plannen zijn om de weg rondom de stad te leiden. De promenade met palmbomen, de Passeig del Mediterrani die een verbinding tussen Calle de Sant Pere, de haven van Altea en Albir dorp vormt, is het meest kenmerkende aan Altea.


De belangrijkste twee wegen die vanaf Altea landinwaarts gaan zijn de Avenida de La Nucia, die begint bij het belangrijkste kruispunt van de N332 in het centrum van Altea (je kunt dit op de kaart zien) en de Callosa d'en Sarria weg die begint bij het begin van de A7 die in de richting van Sierra Serella gaat. Dit is de snelste route naar Guadelest en voert je de uitgestrekte Nisperobossen die het unieke gewas van Callosa zijn.