Home > Benissa > BENISSA KAART
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

BENISSA KAART

Kaart van de urbanisaties van Benissa en Benissa stadskaart

Kaart van de urbanisaties van Benissa. De weg van Calpe naar Moraira volgt kliffen en baaien langs de kust en loopt voor het grootste deel door de gemeente Benissa. Verschillende toegangswegen gaan naar de verschillende projecten in Benissa. Zo gaat de Avenida de los Garcias naar La Fustera en Altamira, de Avenida de la Fustera naar Buenavista en Pedramala, en de Avenida del Baladrar naar Los Almendros, Baladrar en Montemar. De kaart toont de kleine kustgebieden van Basetes, Patmore, La Lobella, Cala Advocat en Punta Estrella. Klik voor een volledige kaart van Benissa op de link of check de uitstekende vergrootbare kaarten van Benissa op de nieuwe website van Planos Casvali.

De urbanisaties in Benissa liggen op laaggelegen heuvels zoals Montemar en Buenavista en hebben een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Vanuit hier heb je eenvoudig toegang tot Calpe, Benissa en Moraira. Deze kaart van Benissa toont het hoogste punt op Pedramala waar achter de landelijke wijngaarden en terrassen doorgaan tot aan Benissa en de N332.

Onroerend goed te koop aan de Costa Blanca

Appartementen te koop aan de Costa Blanca
Villa's te koop aan de Costa Blanca

De ingang van de San Jaime golfbaan in Benissa ligt tegenover het San Jaime project, naast de supermarkt Pepe la Sal. Tegenover de supermarkt heb je ook de ingang van Moraira's Cap Blanca project. De straten in Benissa hebben allemaal eeen eigen naam en een nummer, in tegenstelling tot Calpe waar ze een projectnaam en nummer gebruiken. Wanneer je  foto's van urbanisaties in Benissa klik dan hier.

Stadskaart van Benissa Benissa is gelegen aan de N332 en het kerkplein, Plaza de la Iglesia en Plaza Rey Jaume I vormen de kern van de stad. Het uitgebreide oude centrum ligt aan de andere kant van het plein, van de N332 vandaan, en bestaat uit originele autoloze straten en vele 17e en 18e eeuwse huizen. De wegen vanuit Benissa voeren naar de vallei van Jalon en Alcalali, aan zowel de Calpe en Teulada kanten van de stad. De N332 gaat verder langs Teulada en als je de bocht neemt brengt het je snel naar Teulada of, via  een kronkelende weg, naar de zee bij Moraira.