Costa Blanca Property Apartments Villas For Sale Real Estate Agents Spain Property APARTMENTS VILLAS Property COSTA BLANCA

> Appartementen
> Villa┤s

 

Ref.#

> Costa Blanca
> Calpe
> Benissa
> Moraira
> Altea

> Grondstukken


 

Kopers van onroerend goed aan de Costa Blanca gebruiken de Miró website al sinds 1998 voor het vinden van hun ideale Costa Blanca villa of appartement.

De website die dagelijks aangepast wordt, geeft de prijs aan in Euro┤s en Engelse Ponden, toont extra foto┤s van de woningen en een berekening van de hypotheek voor iedere woning.
Tel: (00 34) 680 662 880

Dit vinden onze klanten van ons: Olav Mol "Langs deze weg wil ik je graag bedanken......."meer

Stuur ons een Email!

Calle de la Pau 17
03710 CALPE (Alicante)
>Plattegrond van het kantoor

 
> Appartementen > Villa's
  Maximum prijs: Slaapkamer (s):
Alles
Villa┤s
Appartementen
Search now!
Costa Blanca Property Apartments COSTA BLANCA Real Estate Apartments

 

Zoek Costa Blanca appartementen en villa┤s

Costa Blanca Appartementen en Villa┤s te koop

 

> Kopen van woningen

> Verkopen van appartementen

> Zoeken naar appartementen


> Appartementen
> Villa┤s
> GrondstukkenCosta Blanca Onroerend Goed - Villa┤s - Appartementen - Onze website is een bewezen manier om resultaat te krijgen op uw zoektocht naar een huisin Spanje en laat u villa┤s met zwembaden zien, appartementen aan het strand, geschakelde woningen, fincas, woningen om te renoveren en meer.

> Uw vindt op onze website iedere dag bijgewerkte lijsten van Costa Blanca appartementen en villa┤s die u makkelijk kunt Doorbladeren of Zoeken.

> Bij ons heeft u de garantie van een A.P.I. makelaar.

> Door onze lokale contacten met de Engelse, Duitse, Nederlandse, Belgische, Spaanse en Franse gemeenschap heeft u de beste kans om uw perfecte huis in Spanje te vinden.

> Laat onze ervaring u helpen met het vermijden van gebrekkige woningen en laat ons de zorgvuldige controle van documenten uitvoeren (of laat ons alle benodigde documenten aanleveren aan uw advocaat)

> Wij garanderen dat u unieke Costa Blanca villa┤s en appartementen vindt die u nergens anders zult zien.

> Laat ons de lokale bankfinanciering regelen tegen zeer gunstige voorwaarden.

Het kopen van een woning aan de Costa Blanca hoeft geen probleem te zijn. Velen zijn u al voorgegaan en vonden een villa om hun vakantie door te brengen of om na de pensionering permanent te gaan wonen. Zij zitten nu op het terras met een glasje wijn te kijken naar de ondergaande zon voordat ze naar de lokale tapas bar gaan.

Laat ons weten van welke woning u meer informatie wilt door te klikken op de knop die naast iedere woning staat, of vertel ons welke woningen u wilt zien door ons een email te sturen. Wij maken alle afspraken waardoor u tijd en geld bespaart om villa┤s en appartementen te gaan kijken als u hier bent.

Hoogachtend,

Mark Baraniecki
Agente de la Propiedad Inmobiliaria A.P.I. N║ 835

P.S. Een veelgestelde vraag van onze klanten is "kunnen we huizen bekijken met iemand die onze taal spreekt en kunnen documenten vertaald worden in onze eigen taal?". Het antwoord is vaak "ja", we hebben onze sites in Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits en doen bezichtigingen en documenten in deze talen, alsmede begeleiden van de aanvraag van N.I.E. en notaris afspraken.