Home > Moraira > MORAIRA KAART
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

MORAIRA KAART

Kaart van het Moraira urbanisatie en de kaart van het dorp Moraira

Kaart Moraira Urbanisatie. Volg de Calpe - Moraira kustweg. De kaart toont de Teulada / Moraira gemeente vanaf de supermarkt Pepe la Sal en het San Jaime urbanisatie. Tegenover de Avenida San Jaime is de toegangsweg naar Cap Blanc en z’n klif-villa's, in de bosrijke Calle Cabo de las Huertas omgeving. Klik op de link voor een grotere kaart van Teulada-Moraira of bekijk de uitstekende Teulada-Moraira kaarten op de Planos Casvali website.

Wanneer je de kustweg blijft volgen, kom je uit bij het L'Andrago winkelcentrum. De Cami de l'Andragó komt daar van links en leidt naar de Moravit en Fanadix projecten, gelegen tussen de dennenbossen. Wanneer je in de volgende bocht naar links gaat, vanaf de kustweg, dan kom je in het Cometa project met zijn privé-villa's, camping en jeugdherberg. Het Milla de Oro winkelcentrum grenst aan Cometa en, na de volgende bocht, kom je bij de Moraira's Platgetes en Ampolla stranden. De kaart van Moraira toont het dorp met Club Nautico direct aan het strand.

Onroerend goed te koop aan de Costa Blanca

Appartementen te koop aan Costa Blanca
Villas to koop aan Costa Blanca

Kaart van Moraira-dorp

Bij de eerste rotonde in Moraira neem je de bocht naar links richting de belangrijkste Teulada weg die langs de vallei-wijngaarden loopt, totdat het afslaag naar links richting Teulada stad. De rechter-vork gaat naar Benitachell en Javea. Wanneer je echter verder gaat door de stad, dan kom je uit op de kustweg die naar El Portet gaat, een groep huizen aan zee met een eigen strand. De kaart toont El Portet grenzend aan de projecten El Port en Pla del Mar. De Cami de la Viuda verlaat Portet in de richting van Benitachellen  biedt een verbinding met de Arnella, Paichi en Alcasar projecten. Wanneer je foto's wilt zien van de Moraira urbanisatie klik dan hier.

Moraira Village Map. Moraira is uitgegroeid van een kleine groep vissershuisjes tot een redelijk groot dorp. De originele huizen vormen de kern van het dorp, tezamen met nieuwe laagbouwappartementen rond de Avenida de la Paz boulevard. Er is ook een nieuwe speeltuin en aantrekkelijke wandelpad naast het strand. De hoofdstraat is de Calle Dr. Calatayud, die tegenwoordig een voetgangerszone is en die leidt naar de haven met z’n bars, restaurants en de boulevard. De kaart van Moraira tootn niet het nieuwe natuurpad dat boven de haven begint en naar El Portet voert. Wanneer je het toch, en andere foto's van het dorp Moraira wilt zien, klik dan hier.