Home > INFORMATIE OVER DE MIRO MAKELAARS,, CALPE, COSTA BLANCA
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

INFORMATIE OVER DE MIRO MAKELAARS,, CALPE, COSTA BLANCA

Inmocostablanca.com is sinds augustus 1998 online om een eenvoudige manier te bieden voor de Britten om villa's, appartementen en woningen aan de Costa Blanca te laten bekijken die aan de Costa Blanca te koop staan voordat ze naar Spanje komen.

Een jaar later werd het kleine, maar drukke kantoor van Miró in de hoofdstraat van Calpe geopend. Beide takken van onze organisatie worden voortdurend verbetert om zo een professionele en vriendelijke service te kunnen blijven bieden. We hadden behoefte aan meer ruimte en in 2014 verhuisd naar een groter kantoor op 200 meter van de oude. Het nieuwe adres is Calle de la Pau 17 (op de hoek van C / de la Pau en C / Doctor Fleming.

We werken nu in het Engels, Frans, Nederlands, Duits en Russisch en natuurlijk Spaans.

Wie we zijn:

Mark Baraniecki BSc (Econ) Erkent makelaar (A.P.I. Nº 835): de eigenaar en manager van Miró Inmocostablanca, hij is al 30 jaar woonachtig aan de Costa Blanca en bereidt en controleert de documentatie voor elke verkoop. Tel: +34 626 829 330

Onroerend goed te koop aan de Costa Blanca

Appartementen te koop aan de Costa Blanca
Villas te koop aan de Costa Blanca

Wij respecteren de bijzondere eisen van de aankoop van een woning in het buitenland met betrekking tot taal, veiligheid van aankoop en de beschikbaarheid van tijd en bij Miró Inmocostablanca we streven ernaar om aan deze behoeften te voldoen.


We werken aan de Costa Blanca, een van de meest aantrekkelijke vastgoedmarkten van Europa en het is ons doel om de informatie op een zodanige wijze te verstrekken dat de buitenlandse kopers van een woning of perceel dat met een gerust hart kunnen doen.