Home > Costa Blanca > VILLA VERHUUR AAN DE COSTA BLANCA SPANJE
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

VILLA VERHUUR AAN DE COSTA BLANCA SPANJE

Combineer het bekijken van een woning met een vakantie aan de Costa Blanca

Een alternatieve manier om de Costa Blanca te leren kennen is door een vakantie te boeken of appartement te huren en de omgeving te verkennen in je eigen tijd. Het belangrijkste verhuurbedrijf van villa’s aan de Costa Blanca is Interhome. Zij hebben kantoren over het hele gebied. Ze zijn een internationale organisatie die gevestigd is in Zwitserland en hebben meer dan 20.000 hoogwaardige appartementen en huizen in 15 Europese landen en Florida in hun bestand. In Spanje hebben ze 3000 appartementen en villa's, waarvan de meeste aan de Costa Blanca liggen.

De beste manier om je Costa Blanca villa te boeken doe je met behulp van hun www.interhome.es website waarop alle projecten worden weergegeven, inclusief de beschikbaarheid en je kunt ze direct online boeken. We bevelen hun snelle en efficiënte meertalige service aan.

De meeste verhuurbedrijven zijn meer lokaal en bieden met name ondersteuning voor Calpe, Benissa, Moraira of Altea.

Onroerend goed te koop aan de Costa Blanca


Appartementen te koop aan de Costa Blanca
Villaste koop aan de Costa Blanca
 

Villaverhuur aan de Costa Blanca

Verhuur van villa’s in Calpe wordt verzorgd door  www.homeaway.nl die honderenden woningen in hun bestand hebben en waarvan je de actuele beschikbaarheid en reservering  online kunt bekijken. Het hoofdkantoor van Interhome is in Calpe. Je zou ook Villas Ambiente kunnen proberen die hun ondersteuning bij het huren van een villa al 25 jaar lang aanbieden. Zij zijn specialisten in prive-villa's met zwembaden. Al hun villa’s zijn in, of nabij Calpe je kunt ze bekijken op hun website www.villasambiente.com.

Villa’s in Calpe strekken zich uit vanaf de grens met Altea Maryvilla, tot Benissa Les Basetes aan haven bij de kust, en Pedramala dorp in de heuvels. Villa's kunnen zich bevinden op de vele hellingen zoals Oltamar, Cucarres, Maryvilla of Colina del Sol en kunnen een mooi uitzicht op zee hebben of zich in de buurt van de kustgebieden bevinden, met al de stranden en de stad.

Villaverhuur in Benissa overlapt met Calpe, en Interhome, Esmero en Villas Ambiente kunnen hier ook woningen aanbieden. Een ander bureau dat je zou kunnen proberen is Alquileres Guzman in La Fustera, net na de supermarkt aan de kustweg van Calpe naar Moraira. Hun website is www.villasguzman.com.

Wanneer je een appartement wilt huren dan moet je eens in Calpe kijken omdat Benissa voor het grootste deel alleen prive-villa’s en bungalows verhuurt. De villa's liggen op de zuidkant van de heuvels en waarvan de hellingen naar vanaf het centrum van Benissa en de Benissa projecten Pedramala en Benimarco naar beneden gaan. Een bijzonder mooi gebied grenst aan de Calpe - Moraira weg als het slingert rond de kustlijn van kliffen en rotsachtige baaien.

Een villa in Moraira kun je ook vinden in de sectie met villa’s aan de Costa Blanca bij Interhome, maar Moraira heeft ook een aantal andere gevestigde verhuurbedrijven zoals Sandra Villas en Villa Spanje. Sandra Villas S.L. verhuurt zowel in de winter als in de zomer en biedt een zeer compleet dienstenpakket waarin de schoonmaak en het linnengoed zijn inbegrepen in de prijs terwijl kinderbedjes, opklapbedden, TV huur, voedselpakketten en autoverhuur op aanvraag beschikbaar zijn. Je kunt haar website www.sandravillas.com bezoeken. Villa Spanje is van oorsprong Britse en streeft er naar om luxe villa's te leveren tegen een betaalbare prijs. Ze hebben een villa beoordelingssysteem eneen supervisor zal aanwezig zijn bij de overdracht. Hun website is www.villaspain.co.uk.

De meest villa’s in Moraira liggen in de heuvels langs de Moraira-Calpe kustweg en rond de dorpen Moraira en Portet. De woningen variëren van de meest eenvoudige bungalows tot mediterrane herenhuizen.