Home > Waarom ons gebruiken? > AANKOOP EN VERKOOP VAN EEN WONING MET INMOCOSTABLANCA.COM
Spanish mobile
Tel: 626 829 330

AANKOOP EN VERKOOP VAN EEN WONING MET INMOCOSTABLANCA.COM

Inmocostablanca heeft bewezen resultaten te boeken in je zoektocht naar een woning aan de Costa Blanca.

De Inmocostablanca website is een populaire bron waar je een breed scala aan onroerend goed kunt vinden dat te koop staat, zoals villa's met zwembaden, appartementen aan het strand, herenhuizen, boerderijen, woningen die gerenoveerd moeten worden, en meer. Je kunt alle prijzen van de villa's en appartementen zien zoals ze worden aangeboden, en de lijst wordt dagelijks bijgewerkt.  Als alternatief kun je de zoekfunctie proberen wanneer je je budget niet wilt overschrijden. Hoe dan ook, je hebt de mogelijkheid om te beginnen met zoeken naar een woning nog voordat je de Costa Blanca bezoekt en je bent welkom om ons een e-mail te sturen wanneer je meer informatie nodig hebt.

Onroerend goed te koop aan de Costa Blanca

Appartementen te koop aan de Costa Blanca
Villas te koop aan de Costa Blanca

Je werkt gegarandeerd samen met een gevestigde A.P.I. gelicentieerde makelaar

Inmocostablanca.com is de internationale website van Miró Estate Agency. Wij zijn een aan de Costa Blanca gevestigd bedrijf. Onze directeur is Mark Baraniecki, afgestudeerd aan een Britse universiteit, en al 20 jaar woonachtig aan de Costa Blanca en een, door de Spaanse regering bevoegde A.P.I. (Agente de la Propiedad Inmobiliaria Nº 835 Alicante College) makelaar en taxateur. Wij controleren alle eigendomsdocumentatie voorafgaande aan een verkoop en kunnen een volledige overdracht verzorgen, inclusief vertalingen, NIE nummers en notaris bezoeken. Maar wanneer je de voorkeur geeft aan een advocaat dan geven we ze alles dat ze nodig hebben. Wij nodigen je uit om ons kantoor in het kleine, maar drukke centrum van Calpe eens bezoeken.

Gebruik onze lokale contacten in het Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Frans

De Costa Blanca is geweldige vakantiebestemming en een plek voor bezoekers uit heel Noord-Europa om met pensioen te gaan. Wij communiceren met eigenaars in hun eigen taal; het Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Frans. Wij faciliteren en publiceren hun woning binnen enkele dagen nadat ze het te koop hebben gezet waardoor www.inmocostablanca.com meestal de eerste plek is waar het online op te zien is. Wij gebruiken ook de traditionele reclame in heel Europa, zelfs in prestigieuze publicaties zoals The Sunday Telegraph, De Telegraaf, Jyllands Posten, Dagens Nyheter, Spaans Magazine en Das Zeit.

Wij garanderen dat je altijd enkele unieke woningen zult vinden

Waarom is het de moeite waard om www.costa-blanca-onroerend-goed.com te bekijken? Omdat we altijd een aantal woningen hebben die uitstekend zijn, ofwel voor hun locatie, prijs of kwaliteit en die nergens anders beschikbaar zijn. Gebruik de Browse-functie om de laatste aanbiedingen te bekijken en klik op de knop ‘+’ naast de kleine foto om een serie van vergrote foto's te bekijken. Elke woning heeft een prijs in euro's en de Pound Sterling prijs wordt dagelijks herberekend op basis van de laatste wisselkoers. Klik op de ‘hypotheek’ knop naast de prijs voor een hypotheek calculator op maat voor de betreffende woning die het mogelijk maakt om je eerste storting, aflossingsperiode en rente tarief te berekenen.

Financiering voor buitenlandse kopers via een lokale bank is geen probleem. Laat ons je helpen

Wanneer je je ideale villa of appartement aan de Costa Blanca hebt gevonden dan kunnen wij aantrekkelijke financiering voor je regelen, zelfs wanneer je niet meer in Spanje bent of de taal niet spreekt. Dit kan ook voor de taxatie van onroerend goed, het openen van een bankrekening, verstrekken van documenten of, bijvoorbeeld, het doorcommuniceren van het aanbod van het geleende bedrag, de rente, aflossingsperiode en maandelijkse quotum door de bank. De Spaanse rente is momenteel ongeveer 5,3% variabele rente dat jaarlijks opnieuw beoordeeld wordt op basis van de EURIBOR basisrente. Een normale lening dekt ongeveer 50% van de totale kosten van de aankoop.